marți, 26 august 2008

Artwork Group


"geisha" Lex
Pai sunt de parere ca intotdeauna ai de invatat de la altii, oricine face cate ceva mai ales daca are legatura cu desen, sculptura, fotografie orice, si m-am hotarat sa rog un prieten sa facem niste lucrari amandoi.


"doom" "se numeste...peste" Lex
Lex vine acum sa facem amandoi cate ceva, el a terminat Tonitza si este foarte talentat, amandoi am ales sa facem ce putem pe cont propiu el cu pictura, sculptura, grafica si eu desen si tattoo...


"ingerii" Lex
De acum ne apucam de lucrat serios si lasam viciile deoparte, pentru seara si weekend si vom face pictura, in curand speram sa facem un desen pe un perete la un prieten in casa, vom face si tablouri, grafica, tot ce se poate sa iesim din monotonie sau sa ne bagam in ea si mai adanc.

FUCK IT

Dark side of you.

"Poti sa faci cum vrei tattoo-ul, daca iese prost eu tot ies cu el in lume, ca nu am ce face, dar o sa ma intrebe lumea cine l-a facut..."



Am avut ocazia sa lucrez cu un tip foarte ok, a fost cea mai ok sedinta de tattoo, am lucrat si am si petrecut.

Tim Burton's


La astea doua parti am lucrat cu mare placere sunt partile mele preferate.

Cam asta este, ne-am apropiat de sfarsit, eu as mai lucra la el un pic prin unele locuri...:)

custom

duminică, 24 august 2008

Dragon fight.



Primul meu backpiece, japonez vs. chinezesc... am studiat ceva si am inceput sa schitez un pic...


custom



luni, 18 august 2008

Dark elf mage...






De data asta am reusit dupa o lunga perioada sa ne sincronizam si sa facem un desen si un tattoo foarte reusit...only for the Horde

duminică, 17 august 2008

Nightmare after Tim Burton





Am inceput si un proiect mai mare, este aproape gata in curand o sa am si poze.

vineri, 15 august 2008

Sentimental domne...

Toate aceste lucrari au aparut ca rezultat a unor stari, sunt facute pentru un prieten bun caruia ii era frica de ace intr-un fel incredibil, acum nu se mai opreste din tattoo...hehe Yo-semite Flo.

.

miercuri, 13 august 2008

Dead Home Grown



Sepu si inceputul lui de cover-up, este un proiect mare dar il vom termina cu bine.
Patronnnnn....

marți, 12 august 2008

Birog's sleeve




A.K.



Tattooul asta a fost cel mai greu de facut datorita lui Andrei, el a fost cel cu care l-am lucrat, foarte dificil, ne-am chinuit cu modelul foarte mult si am incercat sa il lucram la cel mai mic detaliu, totul sa arate bine pe hartie si apoi sa putem sa ne apucam de lucrat.

In final a iesit foarte bine, una din cele mai bune lucrari alb negru, numai de bine lui AK.

Last tattoo...



Asta este pentru Vlad, Hardcore - Old School style, tot cover -up si asta, modelul a fost creat de mine, a avut incredere in mine si uite cum am reusit sa ii acopar frunzele de palmier :))

Am inceput din nou...dar mai serios




In ultima vreme am lucrat mai mult cover-up, este ceva de lucru si trebuie sa rezisti, este destul de dureros dar merita.
Tattoo-al asta a fost facut impreuna cu un baiat Claudiu, un tip foarte ok, m-a lasat sa fac ce vreau eu, a durat 2 sedinte, in prima am facut contur si am cautat niste idei, iar in a doua am terminat.
Am lucrat ceva: a doua sedinta a durat aproape 7 ore, timp in care omul asta nu s-a miscat deloc, a citit acelasi ziar in tot acest timp, a fost foarte amuzant.