duminică, 3 mai 2009

Impotriva timpului


Inspirat de ideea de "art fusion" am reusit de am gasit un proiect, de scenografie in care am incercat sa adun niste oamenii si sa facem sa iasa ceva...
Dupa ce am transformat ziua de sambata in 2 mai, am reusit de am desenat aproape 8 ore impreuna cu Benny si Andrei, ore care au trecut fara sa ne dam seama. A fost o zi care as vrea sa se mai repete cat de curand se poate.


Toate lucrurile sau legat frumos in ultima vreme, am cumparat bilet spre Berlin, voi renunta la viata de aici pentru o vreme si ma voi muta la Tiba Tattoo (www.tibatattoo.de)
Sunt nerabdator sa vad cum este viata acolo, de acum cand nu mai simt ca sunt legat de nimic aici, voi incepe sa calatoresc cat pot, Berlin este un inceput si voi vedea unde ma duce tattoo-ul.

Stiu sigur ca o sa imi para rau de multe lucruri, dar ma voi intoarce sa mai imi termin din lucrari, poate sa mai fac altele noi...poate voi putea sa finalizez cu o echipa de oamenii foarte ok, ceea ce va fi centrul cultural urban al Bucurestiului, undeva in septembrie sper sa se deschida SPUNK.

2 comentarii:

ionutzescu spunea...

Am cunoscut un tanar, student la tetru, care si-ar fi dorit sa ajunga sa joace pe-afara, chiar si pe scene mai mici, insa nu i s-a ivit aceasta ocazie si pare descurajat, plictisit de arta pentru care in liceu punea foarte multa pasiune.
Ma bucur foarte mult acum sa vad pe cineva ca tine, foarte pasionat de arta pe care o practica, ca are ocazia sa-si etaleze talentul prin locuri unde acesta e poate (nu stiu) mai bine apreciat, sau la fel de apreciat dar de mai multa lume. Iti doresc mult succes!!
Nu stiam ca si pictezi. Un "art fusion" reusit, dupa parerea mea (de neavizat). Felicitari si tie si tovarasilor tai Benny si Andrei.
Trebuie sa spun ca esti mare artist! :)

gray alex spunea...

Multumesc mult.