vineri, 20 martie 2009

Remember me




Am lucrat toata ziua la un pe'a iar pe seara a venit randul unei prietene sa lucram impreuna. Dupa doi ani in care am tot zis ca facem tattoo am reusit sa ne vedem si sa facem ceva treaba.
Am pornit de la o idee foarte buna si niste schite, am desenat un pic si a iesit o lucrare buna.


joi, 19 martie 2009

Dragoste pierduta....


in progres
Am inceput de ceva vreme lucrarea asta, nu am avut ce sa arat ca am avut ceva de munca pana acum si inca mai am, este un tattoo pe care il lucrez cu Alex, el a ales si motivul, este o lucrare inspirata din lucrarile Shige. O sa iasa bine, dar mai avem de lucru.

Remake




Am refacut echipa cu prietenul Ion, care s-a intors dupa multa vreme de absenta, ca sa continuam lucrul la colectia lui de tattoo.
Am refacut un tattoo facut de mine acum ceva vreme, inseamna destul de mult pentru Ion, este o combinatie intre clown si arlechin si mai este desenat si de Lex care a fost clown.
Eu am reusit sa vad cum am evoluat in treaba asta cu tattoo-ul si mi-a facut si placere sa lucrez din nou cu Ionut. Bafta

luni, 9 martie 2009

Cover up

Nu am stat degeaba am lucrat, numai ca am facut chestii destul de complicate, am desenat mai mult, am experimentat mai mult.

As fi vrut sa mai lucrez un pic la el numai ca nu am mai putut, din pacate nu a mai rezistat prietena mea Adriana si a trebuit sa ma opresc si poza este destul de slaba, nu prea am reusit-o.