luni, 27 aprilie 2009

Two stars.


M-am inspirat din lucrarile lui Kirby Sattler pentru urmatorul tattoo, poate ca tema era des regasita, am incercat sa fac tot posibilul sa arate cat de bine am putut in timpul pe care l-am avut.
Am lucrat 2 sedinte, cam 9 ore amandoua, a doua sedinta am cunoscut un om foarte tare, mi-a facut ziua si m-a facut sa imi dau seama de niste lucruri.

Poate ca plecatul o sa fie bine.

Mersi Annelise.

joi, 23 aprilie 2009

In adanc.


Am facut pentru un prieten un chest piece, inspirat dintr-o fotografie; desi nu am fost foarte bucuros de niste idei, am reusit sa termin o lucrare buna, care inseamna mult, din care am invatat multe.

"Nu o sa am niciodata timp sa termin o lucrare."

Am fost presat un pic de timp...dar am terminat, am incercat un efect de focalizare care a iesit destul de bine sper sa se vada.


In ceva timp voi incepe sa calatoresc cu desenul si tattoo-ul, sper sa termin cat mai multe lucrari pana atunci.
"Cand voi termina o lucrare inseamna ca voi fi mort."

joi, 2 aprilie 2009

Colectionar de tattoo?


Am pornit dintr-un cover-up acum ceva vreme, am marit ce am facut atunci, iar acum adaugam la colectie un nou motiv cu iedera.







Mai este ceva pana sa fie complet.

Xenomorph



Dupa ceva vreme de lucrat au inceput sa mai prinda lucrurile viata.


Mihai a vrut sa isi faca un tattoo inspirat de filmul Alien, ne-am inspirat din cateva lucrari de ale lui Giger, am desenat cateva ore si ne-am apucat de treaba.

inca neterminat...

miercuri, 1 aprilie 2009

Moon

Am fost de am lucrat o chestie foarte tare, simbolic, simplu, as fi vrut sa stiu sa fac hand poke. Am vazut cum se lucreaza in Thailanda hand poke, curat si frumos. Moon este un delfin, salvator de oameni, iar Silvery este un elefant alb inteligent.

Astept poze si o poveste care merita auzita...


Si as vrea sa incep sa calatoresc un pic si sa fac tattoo, vreau sa cunosc oameni care fac tattoo, vreau sa vorbesc cu oamenii care fac tattoo, as vrea sa lucrez intr-o echipa.

Daca iti place ce fac, da-mi un semn