marți, 30 iunie 2009

Animal testing

Iulian a vrut sa lucram impreuna la un tattoo pentru el, dupa o perioada in care am discutat deaspre tema am reusit de ne-am apucat de lucru, am desenat inspirat de Kroner o schita care dupa prima sedinta a luat o alta dimensiune.


Dupa cateva discutii am hotarat sa facem din tattoo ceva mai mult decat o simpla lucrare si i-am dat o alta incarcatura... mie imi plac animalele foarte mult si am cautat un pic niste materiale despre vivisectii pe animale si am gasit niste materiale care trebuiesc vazute.

"vivisection aparatus" "Kroner" si "daca ar fi un om acolo ce ai spune?"

Uitat-te si fa ceva:

http://video.google.com/videosearch?q=earthlings&emb=0&aq=0&oq=earthlin#

Mandala sau ceva.


Pe Ana o cunosc de ceva timp, a venit in vizita pe la mine dupa mult timp, am reusit de i-am facut un tattoo, cu o semnificatie foarte bogata.


Wako Ana, dar o nebuna foarte ok :)

Inca ceva..."nu mai avem nevoie de tine"

A vrut sa facem un inger decazut, razboinic, ranit probabil cu o alta semnificatie, m-am descurcat si de data asta :)) si am facut eu total altceva dar care se completeaza mai mult cu omul asta, cred eu, dar spun asta pentru ca il cunosc un pic.

Inca ceva... magnoliile Anei S'atat

Am inceput de la niste ideii mici si am ajuns sa facem ceva mult mai...altfel, o provocare care ma bucura...


duminică, 28 iunie 2009

Inca cate ceva...fata cu tabloul



Asta a fost un tattoo planificat de foarte mult timp, foarte mult...



Pe care l-am terminat cu o poveste si o seara pe masura, cel mai mult vreau sa cred ca am facut o prietena sa se bucure mult de el.
Este ultimul tablou al lui Dali, neterminat, cu o poveste foarte buna.
"Povestea lui Dali cu tabloul: se pare ca spre sfarsitul vietii s-a intalnit el cu Rene Thom, un matematician si i-a spus ca el crede ca centrul universului e intr-o gara din Franta. Nu numai ca Rene Thom nu l-a contrazis, dar i-a impartasit teoria. Undeva acolo s-a nascut o chimie iar ultimul tablou al lui Dali Swallow's tail e inspirat din Teoria Catastrofelor a lui Rene Thom, careia Dali i-a zis,,cea mai tare teorie de estetica".
Mihaela este foarte tare.
"Povestea fetei cu tabloul lui Dali: graficul inseamna modificare, trecere de la o stare la alta datorita unui element, un trigger care poate schimba totul. Cand te uiti in jos, spre picioare, cazi in visare si te intrebi ,,ce-ar fi daca". Cand iti ridici privirea, incepi sa il faci pe ,,daca" oriunde ar duce drumul ala."
Ce va spuneam.

luni, 1 iunie 2009

Chasing the dragon


Carnavalul din Berlin.

Spectacol.

In aceeasi zi.



Familie.