miercuri, 24 februarie 2010

Nautilus





Dupa cateva luni de munca in care am lucrat la desen si dupa tattoo am reusit sa termin un alt proiect in care am pus tot ce am avut.
Oamenii din Constanta imi fac o parere buna in ultima vreme, Mihai este unul dintre ei.
Dupa ce a vazut cateva lucrari a luat legatura cu mine si am inceput sa lucramla niste schite, sa formam niste idei comune despre cum va avea sa arate tattoo-ul.
Am primit o serie de referinte care m-au ajutat mult:
http://www.polynoid.org/polynoid_458nm.html



"Melcu o sa fie unu special pt ca as vrea sa aiba o aparitie mecanica. Un melc robotic asa :) " Bam si de acolo totul a fost mai usor...

Nu chiar...am lucrat ceva timp si am experimentat mult dar sfarsitul este unul mai mult decat bucurator, am invatat multe.Trebuia sa fie un melc care se urca pe mana a ajuns sa fie ceva mai tare.




Multumesc Mihaiu



luni, 22 februarie 2010

Am uitat sa luptam

Rage against the Machine - J.F.K. Hadda be playin' on jukebox

miercuri, 17 februarie 2010

A reface o amintire

Am inceput sa aranjez un tattoo mai vechi, o amintire din copilarie daca imi aduc eu bine aminte, in care am adus cateva elemente noi care au unit odata doi oameni, povestea tattoo-ului este neterminata cumva si nici nu stiu cum sa o termin...

In schimb povestea din spatele tattoo-ului ar putea sa fi spusa de catre Leila, mi se pare ca ar merita si eu as vrea sa o pot posta pe blog. 

Cat despre desen a fost o mica provocare in a aduce atatea elemente unul langa altul astfel incat sa pot sa bucura 
si in acelasi timp sa il tin si "curat".









Street Shop sau Custom Tattoing


Pai cam in ultima vreme m-am lovit de un zid de probleme care ma tot doboara, dar m-a zbat printre ganduri si troiene de zapada cenusie si sper sa mai am puterea sa ma ridic.

Am incercat sa nu cad in patima timpului si sa fiu presat incat sa ajung sa fac lucrari doar de dragul de a le termina.

Lucrurile  se schimba pe zi ce trece, numai ca trebuie sa fi capabil sa le vezi ca se schimba.  

Am cunoscut o tipa minunata care mi-a dat increderea si timpul  de care  aveam nevoie si am lucrat impreuna cu ea la un tattoo foarte dragut, desi nu este ceea ce as fi vrut eu sa fac, am lucrat cu atata placere incat cred ca am reusit sa fac o lucrare buna, care inca ma bucu
ra. 
Este inspirat din arta a unui pictor pe nume, Mahmoud Farschian, un pictor iranian foarte talentat (check out his work)
Nu pot sa nu ma gandesc ca nu as fi aflat niciodata de omul acesta daca nu as fi intalnit un alt om minunat si anume Tiba, care mi-a prezentat putin din cultura iraniana astfel ajungand sa apreciez mult mai mult pe lumea asta.

"Ai spus ca nu vom ajunge sa facem ceva inspirat din Farschian, ma bucur ca acum pot sa iti arat ca am reusit sa gasesc pe cineva, am reusit sa fac si ceva thazib pe aici, trebuie doar un pic mai multa munca si timp ca sa le prezinti lucrurile cat de bine poti intr-un timp cat mai scurt." 


Cred mai degraba in educare oamenilor inspre un tattoo bun decat in campani care sa ii atraga sa isi faca tattoo doar ca este mai ieftin sau face parte din vre-o promotie.


Este o lucrare facuta impreuna cu minunatul Auras, care mi se pare un om mai mult decat bun, lucrata in perioada de sarbatori tocmai apusa, sarbatori care pentru mine unul nu mai au nici o urma de traditie si atmosfera de sarbatoare, imi pare rau.

Desenul este un fusion intre mine si Agi inpirat de buna dispozitie adusa de Auras, un pic inspirat din Tim Burton poate, cu un rezultat dragut.