miercuri, 1 aprilie 2009

Moon

Am fost de am lucrat o chestie foarte tare, simbolic, simplu, as fi vrut sa stiu sa fac hand poke. Am vazut cum se lucreaza in Thailanda hand poke, curat si frumos. Moon este un delfin, salvator de oameni, iar Silvery este un elefant alb inteligent.

Astept poze si o poveste care merita auzita...


Si as vrea sa incep sa calatoresc un pic si sa fac tattoo, vreau sa cunosc oameni care fac tattoo, vreau sa vorbesc cu oamenii care fac tattoo, as vrea sa lucrez intr-o echipa.

Daca iti place ce fac, da-mi un semn

4 comentarii:

Code's life spunea...

Povestea unui elefant pe nume Silvery si a unui delfin care raspunde cand il strigi Moon

Ideea unui tattoo cu un delfin mi-a venit undeva la inceputul anului. Am zis insa ca aman "procesul" pana dupa intoarcerea din Thailanda, de frica soarelui.

Ajunsa in Thailanda, intr-o seara extrem de relaxata in curtea bungalowului in care am zacut aproape 15 zile, am auzit urmatoarele... Insula pe care am stat nu a fost afectat de tzunami, asa cum s-a intamplat cu suratele ei din oceanul Indian. In toata nebunia si dramatismul zilelor in care valurile uriase au maturat plajele Thailandei, s-au intamplat si lucruri de poveste. Interlocutorul meu stia povestea unei familii care a scapat datorita faptului ca puilul de elefant pe care-l calarea fiul lor a fugit pe un deal, ei l-au urmat de teama ca a lor copil sa nu pateasca ceva; in schimb s-a dovedit ca elefantul simtise primejdia si i-a salvat pe toti.
A doua intamplare a fost traita de un prieten al povestitorului, prieten care avea o mica afacere de dus turisti la scufundari in larg. In ziua cu pricina, cand se intorcea spre tarm, s-a trezit cu doi delfini care-i taie calea, unul dintre ei incepand sa dea cu capul in barca pana l-a determinat sa-i schimbe directia. Valul i-a tarat intr-un glof de corali in care au ramas pana nabunia a trecut.

Acestea fiind auzite... a doua zi am mers in cel mai apropiat oras in cautarea unui studio de tatuaje. Si l-am facut pe Silvery. Si pentru echipa nu era completa, aseara a capatat viata si Moon.
Numele le-am ales dupa bungalowul la care am stat: Silvery Moon:)

ana G. spunea...

ce zici de oameni care vor sa invete sa faca tattoo?

gray alex spunea...

Sunt de parere ca fiecare om care stie sa deseneze, picteze si vrea sa evolueze ca artist ar trebui sa incerce sa faca tattoo macar odata.
De aceea incerc sa ajut pe cine pot si vrea.

Code's life spunea...

alex... vreau sa vorbesc ceva cu tine:)
te rog da-mi un mail pe claudia[at]verdecafe.ro :))