miercuri, 14 ianuarie 2009

Tattoo Convention, la noi.

O sa avem ocazia sa il vedem pe Castor cum lucreaza, astept cu placere, o sa fie ceva de vazut si nu in ultimul rand prezenta celor de la BIZZZart.
http://www.tattooconvention.ro/

marți, 13 ianuarie 2009

Pin-up

Am lucrat toata ziua cu o fata foarte tare, Cristina...scriem amandoi acum, incercam sa ii dam si un nume noii ei prietene...

Este al doilea tattoo de genu, am lucrat cu mare placere, pin-up si alb negru ma bucura mult.
Patru ore jumatate de munca, durere si ceai au dus la terminarea lucrarii cu bine, o sa mai lucrez la ea asa ca nu e finalul :)

vineri, 9 ianuarie 2009

De ce...?

In ultima vreme am auzit numai intrebari, poate de asta vad numai intrebari.

Am facut un cover up tare, este o lucrare care ma bucura, dovada ca "dream team"
nu a dat gres nici acum, meritul este impartit intre inspiratie si Mircea si minunata intrebare " De ce sa iti faci un leu?", ca daca vrei sa iti faci ceva fioros nu asta este solutia ( gandeste-te la asta un pic, poate ajungi la acelasi rezultat ca noi), poate daca nu esti zodia leu care... si asta este un pic cam uzata ca tattoo.


Swallow...?



Asta este o continuare a unei lucrari mai vechi, cam 2 ani, este facuta pe o tipa foarte tare, Dana, mai are o continuare pe care sper sa o fac in curand.


Am incercat sa ma "joc" un pic cu culorile, desi mie nu imi prea place sa fac lucrari color pentru ca nu prea le vad eu foarte bine. Dar dupa ce am vazut niste lucrari facute de un tip foarte tare (Nick Baxter) am hotarat sa experimentez un pic.
De fapt randunica asta new school face parte dintr-un tattoo facut din 2 parti si se vrea sa fie o randunica "rece" si una "calda", o dualitate a personalitatii.




Am reusit sa termin cam tot ce vroiam eu sa arat; din cauza ca am terminat si foarte tarziu, undeva la 3 noaptea, foarte obosit, poza a iesit destul de slaba, fara lumina, iar pielea este si iritata din cauza ultimelor retusuri.

O sa revin cu poze mai bune.