miercuri, 30 iunie 2010

Ai girja de tine

Dupa o nOptee si ce noapte, nu am mai fost demult asa speriat.

O noapte lunga in care deabia am reusit sa nu gandesc.
A doua zi am si lucrat un pic, m-am simtit bine facand tattoo-ul asta desi nu mi-a placut motivul, dar am reusit sa ma bucur de el spre sfarsit se si vede asta.





"a intelege ce inseamna sa traiesti din desen este mult"
09.007














joi, 24 iunie 2010

Fantasy bird



Asta este o schita pentru alt tattoo care vreau sa il fac, este inspirat din arta persana si ceva oldschool.

Am desenat schita asta fara sa stiu daca va fi agreata, pana la urma a fost o placere si desenul si tattoo-ul si sa il cunosc pe Daniel.
M-am simtit bine facandu-l si sper sa il termin in curand, va urma si o parte color si sigur inca ceva retus la background.

Astept cu placere sa mai lucrez la proiectul acesta.

marți, 22 iunie 2010

Demise of man


Pentru mine asta este ceea mai puternica lucrarea a mea, am pus atatea lucruri si sentimente in ea.
Este o lucrarea care a ramas pura fiindca in ea regasesc lipsa dorintei de a fi recompensat in bani.
A fost un troc atat de bun, mi-a placut atat, fiindca am primit 2 luni pe tattoo-ul asta, pot sa zic ca este ceea mai buna lucrarea a mea, a fost o atat de bine sa stau in casa unui om si la sfarsitul acestor 2 luni sa il vad bucuros, sa mi se spuna ca este o lucrare in care se regaseste.

Imi pare rau ca lumea si timpul in care traim ne face sa pierdem astfel de simtirii, imi pare rau ca nu apreciem atat de mult si ca uitam sa iubim.


Al doilea desen pentru un tattoo care vreau sa il fac...

Face parte din trocul care imi place mie atat de mult, traind din tattoo dar sarind peste banii, deci troc.
''M-am gandit la cam ce ar inseamna sa fi gladiator.''

Prima sedinta de tattoo, a fost o zi buna...

joi, 17 iunie 2010

Nez perce pentru o zi buna


Astazi am lucrat o piesa alb negru, ma bucur ca am reusit sa lucram altceva decat a vrut, din pacate ca peste tot oamenii se grabesc si te dezamagesc un pic si cand incep sa se targuiasca... mi-am pus castile in urechi si m-am lasat dus inapoi...acasa.

Ma simt bine cand vad cate un om care pleaca fericit,asa plec si eu.
In drum spre cuib, m-am oprit la aceeasi masa si am fost insotit iarasi de o vrabie, cat de mult as vrea eu sa cred ca a fost acolo pentru mine, imi dau seama ca acolo vin des sa manance impreuna cu oamenii, chiar si asa, cat de tare este treaba asta? gandeste-te un pic

Am avut si o conversatie buna cu un tip Bent, care mi-a spus ca m-a judecat extremist, islamist dar am terminat prin a rade impreuna de asta.
Si oricum numai daca te gandesti un pic, majoritatea incearca cat mai mult sa nu iasa in evidenta, sau cel putin asa as face eu daca as vrea sa otravesc tot guvernul din tara.

Am reusit sa termin un tattoo mare, in 2 sedinte, am fost grabit de situatie dar sper ca voi avea ocazie sa mai lucrez la el, tipul caruia il l-am facut a fost foarte incantat si ne intalnim saptamana viitoare la un pahar de vin.

Desi nu este un motiv care imi place in mod special am lucrat cu mare placere la el, daca imi aduc aminte bine cand eram mic tare mult imi placeau tattoo-urile cu amer-indieni.

Este bine sa calatoresti singur si sa inveti cat poti.

luni, 14 iunie 2010

Back in the street shop


Inapoi in Berlin... m-am intors cu drag, am regasit aceeasi oameni minunati Tiba si Vali sunt niste oameni buni, ma bucur ca ii revad, iar orasul, orasul la fel de verde si innorat.
Ma intorc sa imi tin o promisiune de a face un tattoo unui prieten drag, Reza man, el m-a invatat anul trecut sa visez o noapte intreaga iar eu i-am promis un tattoo, un schimb mai mult decat bun.

Astazi a fost o zi tare, dupa o zi de desen la atelier m-am oprit sa mananc afara la o masa, am fost insotit si de o vrabie care a stat langa mine un timp pe masa, aproape ca nu ii era frica deloc, am fost uimit de asta, ne-am luat la revedere dupa ce am servit-o cu un cartof care l-a luat din mana mea, pentru asta mie se pare tare orasul asta.

Nu pot decat sa incerc sa ma imbunatatesc cumva in timpul pe care il petrec singur, mai mult desen si studiu, ordine in ganduri, poate invat sa apreciez ce conteaza.

Nu intelege gresit nu ma plang, doar imi dau seama...

sâmbătă, 12 iunie 2010

The one that got away



Un tattoo la care am lucrat cu mare placere, am vazut un om care iubeste tattoo poate la fel de mult si nebun ca mine. A fost o placere.

Inspirat din artwork-ul lui Paul Romano, care imi place foarte mult, partea cu Leviathanul este lucrat la Twinkle Tattoo, niste oamenii care fac niste chestii tari.
O sa fie si o continuare cu o piesa cu Leaviathanul meu.

Multumesc Boxeru'

asculta si Tom Waits - the one that got away

vineri, 11 iunie 2010

Cer de purpura

Am pornit cu incredere in lucrare asta, am schitat ceva si m-am apucat de treaba.
Din fericire am dat peste un om tare care a avut incredere si am facut ce am vrut eu, am invatat multe din lucrarea asta, intotdeauna un desen cat mai complet dupa tattoo, cat mai in elementul tau, fara graba.




Se numeste "Cer de purpura" pentru ca a fost inspirat de planul lui Torananga, acest personaj care imi place atat. Shogun.




Astept cu placere sa il continui.
Multumesc de incredere Alex.