luni, 14 iunie 2010

Back in the street shop


Inapoi in Berlin... m-am intors cu drag, am regasit aceeasi oameni minunati Tiba si Vali sunt niste oameni buni, ma bucur ca ii revad, iar orasul, orasul la fel de verde si innorat.
Ma intorc sa imi tin o promisiune de a face un tattoo unui prieten drag, Reza man, el m-a invatat anul trecut sa visez o noapte intreaga iar eu i-am promis un tattoo, un schimb mai mult decat bun.

Astazi a fost o zi tare, dupa o zi de desen la atelier m-am oprit sa mananc afara la o masa, am fost insotit si de o vrabie care a stat langa mine un timp pe masa, aproape ca nu ii era frica deloc, am fost uimit de asta, ne-am luat la revedere dupa ce am servit-o cu un cartof care l-a luat din mana mea, pentru asta mie se pare tare orasul asta.

Nu pot decat sa incerc sa ma imbunatatesc cumva in timpul pe care il petrec singur, mai mult desen si studiu, ordine in ganduri, poate invat sa apreciez ce conteaza.

Nu intelege gresit nu ma plang, doar imi dau seama...

2 comentarii:

nomeNNescio spunea...

si eu... (aia materialista, rationala si lipsita de profunzime) ... care credeam dupa statusul tau ca ai dat de 12986423514 de tipe :)))

gray alex spunea...

toti v-ati gandit asa...nu stie nimeni cum sunt eu :)