marți, 20 iulie 2010

Paranoid, sau pierdut in Berlin

Lucrarea asta a venit cand trebuia, demult alerg sa imi gasesc drumul si acum simt, nu ca am ajuns unde trebuie, dar poate am cotit macar spre el si incet poate ajung unde ma vrei.



Dupa 30 de nopti de singuratate in ganduri in care am pus totul in cantar si am reales intotdeauna altceva in trairile care imi bantuie somnul, am avut cateva zile in care am uitat un pic sa fiu singur.

Si lucurile intotdeuna imi par altfel decat sunt, numai daca imi spui sau vorbesti despre ele, astfel incat sa imi fie clare voi fi in regula, voi fi bine.

Demult spuneau ca alegi sa visezi prea mult, sa alergi dupa dragonul tau, imi place si este bine, as alege sa fac asta in schimbul a 4 anotimpuri sau doar pentru o noapte, dar noaptea asta am simtit cum nu am putut sa plec de aici, pentru ca in momentul in care se asternea linistea, i-am auzit vorbind si deodata am inceput sa ma gandesc la 30 de lucruri deodata.
Am avut un moment de neliniste: Oare ceea ce vorbesc are legatura cu mine? urmat de un moment de liniste in care am incercat sa ma adun, din nou :Oare, nu este ceva bine, nu este totul in regula?

Defapt nu vorbesc despre mine, totul este chiar foarte bine.
Am incercat sa pun ce am simtit in lucrarea asta, de aici si titlul si un mare dar care a ramas...



Dintre noi, spusa de un om bun.
"altii simt placere in a bea, a fute, a se bate, altii simt ca daca pun ceva pe hartie, in muzica, pe piele, o parte din sufletul lor se duce acolo si asta e placerea ,placerea artistului"

6 comentarii:

Maria spunea...

ma faci sa spun 'wow' din ce in ce mai des:)

gray alex spunea...

spunandu-mi asta ma faci decat sa vreau sa merg mai departe :)

multumesc.

Maria spunea...

atunci ma bucur.
e cazu sa mergi mai departe...cred ca mergi spre ceva care arata promitator

S.o.a.d spunea...

faci niste tatuaje absolut dementiale, lucru greu de gasit in momentul de fata. cel putin din punctul meu de vedere, in bucuresti sunt extrem de putini artisti cu adevarat talentati..restul merg pe ideea de bani, aroganta si iarasi bani. In alta ordine de idei, la ce salon lucrezi? Si te rog sa imi spui daca imi permiti sa postez unele din lucrarile tale pe site-ul meu de specialitate -despre-tatuaje.com. Merci anticipat!

gray alex spunea...

Salut S.o.a.d, lucrez la Spunk, Tattoo and Music, sigur ca iti permit, daca ai nevoie de poze mai bune sau artwork, te rog da-mi un semn.
apreciez

S.o.a.d spunea...

merci mult pentru confirmare!
cam in 2 saptamani o sa trec domeniul pe .ro si atunci o sa revin la tine pentru informatii suplimentare;
-o sa fie o pagina si cu saloane de tatuaje, lucrari pe categorii si asa cum ti-am spus, vreau sa promovez numai talentul adevarat!