marți, 26 mai 2009

Pants with no pockets

Met the most wonderfull people today, full of life and with a beautiful family.After a hard day with the rain as my companion, got a call at the shop...
I worked on Püppi some cool lilies that she made, was a nice day, and I felt like i have inspired some people.





















After 3 hours of work I got a gift from this guys, Kaisy called me out and...




















Thank you very much Kaisy, you're a great man.

luni, 25 mai 2009

Urmatorul o sa fie mai bine

Pai departe de casa incepi sa vezi lucruile altfel si sa le simti altfel.

Am vrut sa termin aici un fusion cu Tiba si m-am grabit cumva, am cumparat cu ultimii banii pensule si culorii, desi as mai fi avut nevoie de cate ceva dar...


O incercare de a desena in acrilic, inca nu este terminat, o sa mai lucrez la el un timp.

vineri, 22 mai 2009

On the road to find something...

Intrebarea este daca stii ce vrei sa faci si ce alegi sa faci. Acum iau contact cu ceea ce inseamna sa lucrezi intr-un salon.
O sa intalnesti ca peste tot oamenii care lucreaza in saloane din mai multe motive, vor fi cei care sunt tattoo artisti si ce care fac tattoo si atat.

Ma bucur ca mi-am dat seama ce vreau sa fac si nu aleg sa fac nici una din variantele de mai sus, voi alege sa fac altceva...


Am lucrat cu Tiba la un tattoo foarte simbolic, este un motiv traditional iranian, o combinatie de tazhib, scris traditional si
culori traditionale.
L-am facut chiar lui, a fost o onoare si o mare placere pentru mine.



Ea este Cho, este din Coreea de Sud, daca imi amintesc bine, o tipa care face grafica digitala si in part time lucreaza la un restaurant oriental.

Oamenii lucreaza foarte mult aici si sunt platiti cum trebuie, ideea este ca nu se dau in spate de la nici un fel de munca si muncesc sa isi atinga scopurile.

Hahaha am si speriat-o cand i-am spus ca nu imi place designul pe care si l-a ales si i-am spus ca i-am facut aripi de demon sau altceva :)) a inceput sa rada fara sa fie speriata.

Iau placut foarte mult aripile si am si primit tips :))





Gata cu munca, am fost sa si petrecem, am fost intr-unul dintre cele mai mici resturante japoneze, unde erai servit intr-un fel anume, mancare venea pe niste barcute, purtate de apa pe care erau farfurii cu diferite feluri.
Puteai sa vezi bucatarii cum faceau toate felurie de mancare, o adevarata arta in gust si culoare.

Daca nu erai atent nu te prea opreai :) portiile foarte mici si foarte gustoase, dar preturile...
In schimb berea a continuat sa curga...

marți, 19 mai 2009

Another day


Am terminat inca un desen si m-am apucat de o lucrare, acrilic pe panza, 70x100, sper sa fie prima mea panza terminata, o sa fie o colaborare cu Tiba, o sa ne distram lucrand la asta.

Ieri am cunoscut 2 fratii foarte tari, care credeau intr-o religie veche de peste 5000 de ani.
Zarathustra este numele profetului lor. Este o religie din Persia care are niste ideei de baza foarte bune, este un pacat sa murdaresti pamantul si apa, cred in dragoste si in casatoria cu o singura femeie iar cel mai mare pacat este sa minti, cum ar suna asta daca s-ar aplica la noi ? cum s-ar schimba lucrurile?

Este religia precedenta islamului in Iran de exemplu, acum insa sunt din ce in ce mai multi oamenii care se intorc la vechea lor religie, ma bucur sa aud asta.

sâmbătă, 16 mai 2009

Mda ma...Berlin


Bai este tare frumos pe afara, in fiecare zi descoperi lucruri bune bune...si cum zicea cineva drag "fiecare ar trebui sa traiasca asa ceva".

Aseara am vorbit cu un prieten, tare as fi vrut sa fiu si eu acasa.


Oricum astazi am lucrat...in sfarsit, pe langa asta am aflat atatea
de multe.

vineri, 15 mai 2009

Burning that no.5 pencil

Am avut niste zile slabe pe la Atelier in ultima vreme, un pic dezamagit dar asta nu m-a impiedicat sa lucrez. M-am plimbat pe strazi, este un cartier foarte tare, foarte multa energie si pot gasi inspiratie la orice pas.

Aseara m-am trezit de 2 ori intr-o camera prea mare pentru mine, am schitat cateva chestii pe care le-am visat...


Am facut si un tattoo unei tipe din turcia, face striptease printr-un club in apropiere, o sa ma duc sa vad si cum se vindeca tattoo-ul :P, dar cel mai mult am lucrat la un desen care o sa faca parte dintr-un proiect interesant.





Burning all the pencils...




marți, 12 mai 2009

First tattoo in Berlin


kirck adriano, nu vezi nimic pe pielea asta :D

Deazamagit pana acum de ce isi fac astia si ce vor ca tattoo, dar avand in vedere ca o iau de la inceput...daca inveti sa iei totul cum vine o sa fie bine.

"Ce atata graba sa traiesti cand ai o viata oarba"

duminică, 10 mai 2009

Das ist Berlin

Am inceput panicat ca nu stiam cu cine ma intalnesc, am stat in aeroport cam 20 de min, nu raspundea la telefon nimeni, dar totul sa terminat ok.
M-am intalnit cu Tiba un tip foarte ok, care munceste mult, face pictura, tattoo si restaureaza si niste covoare persane foarte vechii. Salonul arata foarte ok, am si tatuat vineri cum am ajuns, un tip thailandez Kirck.

Pana acum am fost primit ok de Berlin, vineri am mancat niste mancare japoneza foarte buna la un restaurant langa opera din Berlin si am fost primit cu un spectacol de fulgere si tunete minunat, orasul a prins un aspect dark imediat, am fost uimit de ce frumos arata totul. Bineinteles ca m-am pierdut cand m-am intors acasa, am lungit plimbare prin ploaie.

Langa apartament este o biserica uriasa, in dimneata asta am fost trezit de un sunet de clopote incredibil de ...uauu, acustic, mistic, frumos.

Sper sa ma linistesc un pic, desi nu inteleg nimic totul este in germana si nu se prea vorbeste engleza... "za germans, man za germans" totul arat destul de bine si nu ma simt strain.



Teatrul de pe Kant str. si Catedrala din mijlocul Berlinului, singura caldire ramasa pe o raza de 30 de km dupa al 2-lea razboi modial, a fost restaurata dar lucrat atat de bine incat au facut din ea o amintire a ceea ce a s-a intamplat atunci, se pot vedea urmele razboiului, este coplesitoare.


Asa este defapt o balustrada...frumos nu.

Totul se schimba pe zi ce trece.

marți, 5 mai 2009

Dark theatre


Am incercat sa il fac sa arate cat mai complet, sunt multe lucruri unde as mai vrea sa lucrez si elemente care lipsesc...va veni odata timpul sa il termin.


Dupa 9 luni de munca...

duminică, 3 mai 2009

Impotriva timpului


Inspirat de ideea de "art fusion" am reusit de am gasit un proiect, de scenografie in care am incercat sa adun niste oamenii si sa facem sa iasa ceva...
Dupa ce am transformat ziua de sambata in 2 mai, am reusit de am desenat aproape 8 ore impreuna cu Benny si Andrei, ore care au trecut fara sa ne dam seama. A fost o zi care as vrea sa se mai repete cat de curand se poate.


Toate lucrurile sau legat frumos in ultima vreme, am cumparat bilet spre Berlin, voi renunta la viata de aici pentru o vreme si ma voi muta la Tiba Tattoo (www.tibatattoo.de)
Sunt nerabdator sa vad cum este viata acolo, de acum cand nu mai simt ca sunt legat de nimic aici, voi incepe sa calatoresc cat pot, Berlin este un inceput si voi vedea unde ma duce tattoo-ul.

Stiu sigur ca o sa imi para rau de multe lucruri, dar ma voi intoarce sa mai imi termin din lucrari, poate sa mai fac altele noi...poate voi putea sa finalizez cu o echipa de oamenii foarte ok, ceea ce va fi centrul cultural urban al Bucurestiului, undeva in septembrie sper sa se deschida SPUNK.