marți, 19 mai 2009

Another day


Am terminat inca un desen si m-am apucat de o lucrare, acrilic pe panza, 70x100, sper sa fie prima mea panza terminata, o sa fie o colaborare cu Tiba, o sa ne distram lucrand la asta.

Ieri am cunoscut 2 fratii foarte tari, care credeau intr-o religie veche de peste 5000 de ani.
Zarathustra este numele profetului lor. Este o religie din Persia care are niste ideei de baza foarte bune, este un pacat sa murdaresti pamantul si apa, cred in dragoste si in casatoria cu o singura femeie iar cel mai mare pacat este sa minti, cum ar suna asta daca s-ar aplica la noi ? cum s-ar schimba lucrurile?

Este religia precedenta islamului in Iran de exemplu, acum insa sunt din ce in ce mai multi oamenii care se intorc la vechea lor religie, ma bucur sa aud asta.

Un comentariu:

ionutzescu spunea...

Imi place cum suna religia asta. M-ai facut curios. Ma intreb daca, un adept al acestei religii poate sa nu minta chiar deloc si ma refer si la acele minciunele, referitoare la niste chestii marunte, spuse ca sa nu superi, sa deranjezi pe cineva sau sa eviti un mic conflict, o cearta, pentru ca in fond, desi poate faci un bine, tot o minciuna e. Daca "are dezlegare" la astfel de minciunele, ma convertesc :) Si ma mai intreb ce face un astfel de credincios in cazul in care s-a casatorit si e parasit de femeie. Nu se mai casatoreste niciodata? Oricum, imi place doctrina acestei religii.
Spor la desenatul panzei!!