vineri, 22 mai 2009

On the road to find something...

Intrebarea este daca stii ce vrei sa faci si ce alegi sa faci. Acum iau contact cu ceea ce inseamna sa lucrezi intr-un salon.
O sa intalnesti ca peste tot oamenii care lucreaza in saloane din mai multe motive, vor fi cei care sunt tattoo artisti si ce care fac tattoo si atat.

Ma bucur ca mi-am dat seama ce vreau sa fac si nu aleg sa fac nici una din variantele de mai sus, voi alege sa fac altceva...


Am lucrat cu Tiba la un tattoo foarte simbolic, este un motiv traditional iranian, o combinatie de tazhib, scris traditional si
culori traditionale.
L-am facut chiar lui, a fost o onoare si o mare placere pentru mine.



Ea este Cho, este din Coreea de Sud, daca imi amintesc bine, o tipa care face grafica digitala si in part time lucreaza la un restaurant oriental.

Oamenii lucreaza foarte mult aici si sunt platiti cum trebuie, ideea este ca nu se dau in spate de la nici un fel de munca si muncesc sa isi atinga scopurile.

Hahaha am si speriat-o cand i-am spus ca nu imi place designul pe care si l-a ales si i-am spus ca i-am facut aripi de demon sau altceva :)) a inceput sa rada fara sa fie speriata.

Iau placut foarte mult aripile si am si primit tips :))





Gata cu munca, am fost sa si petrecem, am fost intr-unul dintre cele mai mici resturante japoneze, unde erai servit intr-un fel anume, mancare venea pe niste barcute, purtate de apa pe care erau farfurii cu diferite feluri.
Puteai sa vezi bucatarii cum faceau toate felurie de mancare, o adevarata arta in gust si culoare.

Daca nu erai atent nu te prea opreai :) portiile foarte mici si foarte gustoase, dar preturile...
In schimb berea a continuat sa curga...

3 comentarii:

@ukasitotea spunea...

miss u, man

gray alex spunea...

ne vdm la concert la Luiza, o sa facem o seara foarte buna, sper sa vb si cu irina, vin vin vin

Catalin spunea...

Salut. Imi place cum lucrezi .. Voix mi-a recomandat blogul tau, atunci cand l-am intrebat de un artist sa tatuze.
Am vazut aripioarele Coreencei ... cam de la Crevedia ... saraca, asta a vrut. Ideea mea e cam aceeasi la baza, numai ca le vreau mari. Mari de tot ... Am o poza, dar nu o pot uploada aici, eventual imi poti da un mail al tau sa-ti trimit cam ce vreau si sa-mi spui si cam cat costa / cate zile ia ... staff .. etc ? ... I'm newbee.
Thanks !